top of page

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Mediamanagement die ons team komt versterken!

 

Ben jij de spin in het web waar de wereld van media en entertainment op wacht? Dan zijn wij op zoek naar jou! En heten we je welkom in de creatieve wereld van de mediamanager.

Functie-eisen:

  • Je bent betrouwbaar.

  • Je bent toegewijd en positief ingesteld.

  • Je bent creatief en denkt in oplossingen.

  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

  • Je kunt goed met druk en tegenslag omgaan.

  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

  • Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal vloeiend.

  • Je kunt omgaan met Excel, Word en PowerPoint.


Functieomschrijving:

Je gaat mee op locatie tijdens de opnamen samen met het team en bent de productieassistent van die dag. Je bent het aanspreekpunt voor deelnemers tijdens de opnamen. Je zorgt ervoor dat alles flexibel loopt en je kunt omgaan met druk en tegenslagen.

 

Tijdens kantoordagen houd jij je bezig met het uitzoeken van onderwerpen totdat je het antwoord hebt, het ondersteunen van talenten en meedenken over verschillende content. Je hebt contact met diverse talenten. Hiervoor manage je social media of bedenk je plannen voor PVT Entertainment & Management om door te groeien.

 

Als mediamanager ben je flexibel, stressbestendig en leergierig. Je durft vragen te stellen, onderwerpen uit te zoeken en door te gaan totdat je een antwoord hebt.

 

Wat bieden wij jou?

Dit is de stage waar je nog jaren met veel plezier aan terug gaat denken. Je zult trots op jezelf zijn dat je deze stap gemaakt hebt. Wij zijn op dit moment bezig met voorbereiden van onze bestaande activiteiten en het opzetten van nieuwe activiteiten. Hier mag jij vanaf het begin tot aan de uitvoering aan meewerken. Daarnaast werk jij in een superleuk klein team dat altijd voor je klaar staat.


Wanneer:
Per direct.

PVT Entertainment biedt jou…
Een baan waarbij uitdaging en dynamiek centraal staan.

Is dit de perfecte stage voor jou? Stuur dan je motivatie naar info@pvtentertainment.nl.

Vacatures

bottom of page