top of page

Bij PVT Entertainment staat niet alleen het talent, maar de mens achter het talent centraal. Wij zijn meer dan een managementbureau; wij zijn een hechte familie van unieke individuen die hun krachten bundelen om dromen te verwezenlijken, te inspireren en vorm te geven aan de entertainmentwereld.

Als internationaal talentmanagementbureau vertegenwoordigen we een divers roster van professionals, die werken in de wereld van muziek, film, televisie, theater, sport, marketing, digitale media en meer. We werken samen met zowel gevestigde namen als aanstormende talenten. Onze kracht ligt in ons vermogen om onze talenten te ondersteunen en te begeleiden bij het behalen van hun individuele doelen. Of dat nu gaat om het bereiken van de hitlijsten of het schitteren op het witte doek, op televisie, online of in het theater. Ons ervaren team biedt gerichte ondersteuning en advies. Samen bouwen we aan duurzame en veelzijdige carrières.

Onze gedeelde passie en inzet resulteert in het bouwen van nieuwe merken, waarbij de creativiteit en toewijding van onze talenten de belangrijkste inspiratiebron is. PVT Entertainment bevindt zich op het snijvlak van talent, content, merken, live-evenementen, sport en geavanceerde technologie. Ben jij een talent en ben je op zoek naar uitbreiding van je team om je volle potentieel te bereiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar professionele, toegewijde en veelzijdige talenten, verwijzen wij graag naar ons roster.

Over ons

bottom of page