top of page

Pepijn van Hulst

Pepijn van Hulst
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg

Pepijn van Hulst (1978) is een Nederlandse acteur. Hij vertolkt rolletjes in de bioscoopfilm Soof 2 en is ondermeer te zien in tv-series als Divorce, De 12 van Oldenheim en Mocro Maffia. In 2023 wordt hij gecast voor de rol van Hertog van York in Het Verhaal van Oranje-Nassau, het vervolg op de succesvolle NPO-serie Het Verhaal van Nederland.


Pepijn wordt geboren in Amsterdam op 25 december 1978. Al zijn hele leven is hij bezig met performen. In zijn jonge jaren vermaakt hij zijn familie op feestjes met shows vol goocheltrucs en playback nummers. Als kind is hij vooral gek op films kijken en droomt ervan ooit filmacteur te worden.


Na de middelbare school kiest Pepijn voor de PABO, omdat werken met kinderen hem op dat moment veel voldoening geeft. Tijdens het vak Drama bemachtigt hij de hoofdrol in de eindvoorstelling FIER. Na een jaar als leraar voor de klas te hebben gestaan, besluit Pepijn zijn droom werkelijkheid te laten worden. Hij wordt aangenomen opde acteursopleiding van Theaterschool De Trap. Na zijn afstuderen in 2009 doet hij ervaring op met camera-acteren in campagnes van o.a. Whiskas en CarNext. Daarnaast focust hij zich op zijn ontwikkeling als fictieacteur en volgt o.a. masterclasses bij Halina Reijn en Monic Hendrickx.

Sinds 2022 leert hij acteren volgens de Chubbuck Techniek bij Romy Irene. In 2023 wordt Pepijn gecast voor de rol van Hertog van York in Het Verhaal van Oranje-Nassau, het vervolg op de succesvolle NPO-serie Het Verhaal van Nederland. Pepijn wordt gelukkig van het vertellen van universele, herkenbare verhalen door het spelen van interessante personages. Naast acteren, kan hij rappen en gaat een Amsterdams accent hem goed af.

06/04/2024
Sribi Switi
Theater Zuidplein
01/04/2024
Sribi Switi
Podium Mozaïek
24/03/2024
Sribi Switi
Theater Kumulus
17/03/2024
Sribi Switi
TAQTA Theater de Vest
03/03/2024
Sribi Switi
Musis
25/02/2024
Sribi Switi
Meervaart Theater
24/02/2024
Sribi Switi
Theater Het Klooster
bottom of page