top of page

Joyce Tevreden

Joyce Tevreden
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg

Met haar sprankelende persoonlijkheid is Joyce Tevreden een Nederlandse-Surinaamse actrice en stuntvrouw, opgegroeid met zowel de Tunesische als Nederlandse cultuur op het platteland in Friesland. Door haar culturele achtergrond heeft ze veel waardering ontwikkeld voor diversiteit en inclusie.


Joyce schittert in de openingsaflevering van de internationale sciencefiction-thrillerserie "The Swarm", geproduceerd door Frank Doelger, bekend van "Game of Thrones". Verder is ze bekend van de komische series "Wie het laatst lacht" tot aan het populaire tienerdrama "Brugklas", en speelt ze hoofdrollen in verschillende filmische campagnes.


Joyce heeft Theater gestudeerd aan de kunstopleiding en haar vaardigheden verder verfijnd door cursussen en trainingen te volgen in acteer- en stunttechnieken. Ze heeft lessen gevolgd bij Romy Irene, Paul Dekker en stuntman Martin de Boer. Ze traint wekelijks op het gebied van filmvechten, stunts, zwaard- en wapentraining, en unarmed combat. Naast acteren, zingt ze en speelt ze gitaar en heeft ze jarenlang wedstrijd gezwommen en kan op een eenwieler fietsen.


29/09/2024
Harptasia
Kapel Op 't Rijsselt
22/09/2024
Harptasia
Gasthuiskapel
15/09/2024
Harptasia
Torenlaan Theater
14/09/2024
Harptasia
Pitboel Theater
07/09/2024
Harptasia
Middelburgs minitheater
01/09/2024
Harptasia
Lodewijkskerkje
bottom of page