top of page

Isis Caljé

Isis Caljé
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg

Isis Caljé is een veelzijdige actrice en maker van Nederlandse afkomst. Ze spreekt vloeiend Engels en Nederlands, en was onder meer te zien in series als Een Moord Kost Meer Levens en films zoals Het Verloren Transport, The Pod Generation en Van Amstel, die ze ook zelf regisseerde en schreef.


Ze heeft een theateropleiding afgerond aan het National Institute of Dramatic Art in Brisbane, Australië en is daarna gelijk aan de slag gegaan met het spelen in diverse korte films en commercials, waaronder Staatsloterij Oudejaarstrekking - Frekkel, winnaar van de felbegeerde prijs voor beste reclamespot. Over de jaren heen heeft ze bij meerdere theatergroepen gespeeld en is zij te zien in in de bioscoop (o.a. Het Verloren Transport, The Pod Generation) en op televisie; o.a. in de Videoland-serie Een Moord Kost Meer Levens.


Naast acteren heeft Isis een Film en Audiovisuele Media opleiding afgerond aan de Dutch Filmers Academy in de richting van scenario en regie. Ze heeft al meerdere korte films zelf geschreven en geregisseerd, waaronder Van Amstel en Vogelsang. Ook heeft Isis ervaring in dansen en presenteren en volgt ze regelmatig lessen in filmvechten en stunts, in o.a. zwaard en wapentraining en fistfights. 


Isis spreekt vloeiend Engels en Nederlands en door haar achtergrond als wedstrijdzwemmer kan ze goed zwemmen, maar ook paardrijden doet ze regelmatig met veel plezier.

06/04/2024
Sribi Switi
Theater Zuidplein
01/04/2024
Sribi Switi
Podium Mozaïek
24/03/2024
Sribi Switi
Theater Kumulus
17/03/2024
Sribi Switi
TAQTA Theater de Vest
03/03/2024
Sribi Switi
Musis
25/02/2024
Sribi Switi
Meervaart Theater
24/02/2024
Sribi Switi
Theater Het Klooster
bottom of page