top of page

Isis Caljé

Isis Caljé
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg

Isis Caljé is een Nederlandse actrice en is daarnaast ook werkzaam als regisseur, presentatrice, stuntactrice, model en danseres. Ze is ondermeer te zien in kleine rolletjes in het oorlogsdrama Het Verloren Transport van Saskia Diesing en  naast Hollywoodsterren Chiwetel Ejiofor en Emilia Clarke in The Pod Generation.


Haar ambitie voor acteren begon al op de basisschool waar ze in contact kwam met theater. Vijf jaar geleden heeft ze het acteervak serieus opgepakt en ze heeft sinds toen in verschillende korte films en langere speelfilms gespeeld, in zowel binnen- als buitenland.

Daarnaast is ze ook te zien in meerdere theaterstukken, videoclips en commercials, zoals de prijswinnende Staatsloterij-commercial Frekkel.


Ze heeft een theateropleiding afgerond aan The National Institute of Dramatic Art (NIDA) in Brisbane, Australië en sinds ze weer in Nederland woont heeft ze een deeltijdsopleiding bij De Nederlandse Acteursschool in Apeldoorn gevolgd. Isis studeert in 2023 af aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam met haar film Van Amstel. Op dit moment verdiept ze zich in de acteertechnieken van zowel Ivana Chubbuck als Meisner.


Naast acteren werkt Isis als model en ook in dans weet zij haar weg te vinden. Ze danst nu enkele jaren en ontwikkelt zich het liefst in meerdere stijlen, zoals hiphop, jazz en salsa. Ze heeft in verschillende videoclips gedanst en ze is ook onderdeel van een dancecrew. Isis maakte haar debuut als presentatrice in Ratatoeje, een tv-programma speciaal gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. 

bottom of page