top of page

Isabel Bruijnzeels

Isabel Bruijnzeels
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg

Isabel Bruijnzeels is een actrice van Nederlandse afkomst. Ze spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Isabel heeft gespeeld in korte films, zoals Toen ik jou zag en commercials van bijvoorbeeld Most Likely Too.


In 2015 begon Isabel aan de theaterschool in Dordrecht. Bij deze school heeft ze in meerdere voorstellingen mogen spelen.  Met behulp van Romy Irene heeft ze ook kort gewerkt met de Chubbuck Techniek. Op de Nederlandse Acteursschool ontwikkelde zij haar liefde voor film en televisie. Na het behalen van haar certificaat heeft ze in meerdere korte films gespeeld, waaronder ook een 48 hour film project. Haar focus ligt dan op (inter)nationale films en series.


Daarnaast heeft Isabel vanaf begin 2021 een naam voor zichzelf opgebouwd via social media. Ze is met name actief op de platformen TikTok en Instagram, waar ze gezamenlijk 70K+ volgers heeft. Naast haar acteerwerk besteedt ze tijd aan het ontwikkelen van nieuwe talenten en het vinden van nieuwe hobby’s. Inmiddels heeft Isabel zich meer dan 25 skills en talenten eigen gemaakt. Haar energieke karakter en positiviteit zorgen ervoor dat ze alles wat zij doet met beide handen aanpakt.

bottom of page