top of page

Floris Valentijn

Floris Valentijn
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg

Floris Valentijn, geboren en getogen in het pittoreske Zeist als Floris Valentijn van Breugel, is een veelbelovend talent in de wereld van film en fotografie. Hij wordt gedreven door zijn liefde voor de camera en het scenario.

Hij onderscheidt zich niet alleen van de concurrentie door zijn vastberadenheid, maar ook met zijn open mindset, sterke communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en unieke talent om accenten en dialecten na te bootsen. Zijn ervaring groeit snel, met een indrukwekkende reeks internationale fotoshoots en diverse rollen in zowel korte als lange films en series.

Floris staat bekend om zijn levendige fantasie, waarmee hij elke rol tot leven brengt en elk verhaal verrijkt. Als teamspeler gelooft hij sterk in de kracht van collectieve inspanningen en het gezamenlijke streven naar perfectie. “Wanneer je op de set staat en elkaar écht hoort en ziet, brengt dat pure magie”, zegt Floris.

Zijn motto ‘team work makes the dream work’ weerspiegelt zijn toewijding aan samenwerking en vastberadenheid om zijn doelen te bereiken. Zijn ambities reiken verder dan alleen succes op de set. Hij hecht waarde aan voortdurende intellectuele en fysieke groei, en ziet zijn familie als een essentiële steunpilaar in zijn leven.

29/09/2024
Harptasia
Kapel Op 't Rijsselt
22/09/2024
Harptasia
Gasthuiskapel
15/09/2024
Harptasia
Torenlaan Theater
14/09/2024
Harptasia
Pitboel Theater
07/09/2024
Harptasia
Middelburgs minitheater
01/09/2024
Harptasia
Lodewijkskerkje
bottom of page