top of page

Elske Stout

Elske Stout
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg

Elske Stout is een veelzijdige actrice en stemactrice. Ze vertolkte de rol van jonge Eva in de Nicci French-verfilming Het Geheugenspel en leent haar stem aan Grietje in de Nederlandse versie van de Amerikaanse Disney-animatieserie Hamster & Gretel.

Haar passie voor acteren en film begon op jonge leeftijd. Van films kijken en zich verkleden als personages, zoals Mega Mindy en Pippi Langkous, tot het volgen van theaterlessen en uiteindelijk het volgen van een opleiding tot filmacteur. Haar reis is er een van toewijding en vastberadenheid.

Haar veelzijdigheid strekt zich niet alleen uit over haar transformatieve vaardigheden, maar ook over talen - ze spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Fries (en een aardig woordje Koreaans) - en vaardigheden zoals dansen en handboogschieten. Elske is bedreven in het belichamen van een breed scala aan rollen, van komisch tot serieus.

Haar bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, gekoppeld aan haar aanstekelijke positiviteit en leergierigheid, maakt haar een genot om mee samen te werken op elke set. Elske heeft een passie voor verhalen vertellen. Voor haar gaat acteren over vrijheid, plezier en voortdurende groei - een filosofie die in elke rol die ze op zich neemt, naar voren komt.

29/09/2024
Harptasia
Kapel Op 't Rijsselt
22/09/2024
Harptasia
Gasthuiskapel
15/09/2024
Harptasia
Torenlaan Theater
14/09/2024
Harptasia
Pitboel Theater
07/09/2024
Harptasia
Middelburgs minitheater
01/09/2024
Harptasia
Lodewijkskerkje
bottom of page