top of page

Bryan Stricker

Bryan Stricker
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
  • 30 min. tape act

  • 60 min. tape act

  • 45 min. live met band

Bryan Stricker is geboren in Hoorn op 21 juni 1993. Hij is een ervaren Nederlandse zanger die zijn draai heeft gevonden in het genre Nederpop. Bryan mocht onder meer optreden op de Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion, het Amsterdamse Winterparadijs in RAI Amsterdam, Dutch Valley, Toppers Fanzone en Ziggo Dome.


Bij zijn keuze voor Nederpop speelde zijn passie om met een liveband te werken een belangrijke rol. Als zanger heeft Bryan al vele kilometers gemaakt door onder andere avondvullende programma’s en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten. Bovendien vind je Bryan regelmatig in de welbekende feestcafés van Nederland.


Op het podium weet Bryan als geen ander zijn publiek te raken met een breed repertoire. Van ballads tot feestnummers. Met name covers, maar ook een aantal eigen nummers, waaronder ‘Laat mij maar lekker leven’. Speciaal voor zijn fans heeft hij een EP uitgebracht met akoestische versies van zijn eigen liedjes.


Tijdens zijn eerste theaterconcert in schouwburg Het Park in zijn geboorteplaats Hoorn trakteerde Bryan samen met een zevenkoppige band het publiek op een muzikaal én visueel spetterende live show.


Bryan is momenteel van start gegaan met het maken en opnemen van nieuwe muziek met een nieuw creatief team. Ook is hij bezig om weer een live show tot stand te gaan brengen voor in het theater.

06/04/2024
Sribi Switi
Theater Zuidplein
01/04/2024
Sribi Switi
Podium Mozaïek
24/03/2024
Sribi Switi
Theater Kumulus
17/03/2024
Sribi Switi
TAQTA Theater de Vest
03/03/2024
Sribi Switi
Musis
25/02/2024
Sribi Switi
Meervaart Theater
24/02/2024
Sribi Switi
Theater Het Klooster
bottom of page