top of page

Angesz

Angesz
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
foto Bryan Stricker.jpg
  • 30 min. tape act

  • 60 min. tape act

  •  Roy Orbison Tribute show 2 x 45 min.

Angesz wilde al vanaf zijn tiende zanger worden. En als kind luisterde hij al veelvuldig naar liedjes van Roy Orbison, één van de favoriete artiesten van zijn vader.


In deze bijzondere Roy Orbison Tribute show loopt A Black and White Night als een rode draad door de voorstelling. Angesz, die exact klinkt als de bekende Amerikaanse zanger, neemt je samen met een geweldige live band terug in de tijd.


Alle grote hits van Orbison passeren de revue, zoals Pretty Woman, You Got It, Only The Lonely en In Dreams. Ook de minder bekende pareltjes komen voorbij, waaronder Wild Hearts Run Out Of Time, California Blue en The Comedian (bekend geworden van A Black and White Night).


Op zijn twaalfde ging Angesz op zangles, maar zijn vader wilde eigenlijk, dat hij zijn keten van viszaken zou overnemen. Maar toen Angelo wilde doorgaan in de muziek, verkocht zijn vader de zaken en ging zijn zoon steunen. Vanaf zijn achttiende trad Angesz op in Spanje, waar hij ontdekt werd door Sandra van der Valk van de Van der Valk hotelketen. Zij bracht hem in contact met een vriend uit de muziekbranche. Enkele weken later had hij al een contract, werd de single Bonita opgenomen en werd er een videoclip van gemaakt in Frankrijk, Spanje en België. In 2011 heeft Angesz een tour gemaakt door Hongarije. Hij stond op grote podia in plaatsen als Pecs, Siofok en Boedapest. Hij zong daar met heel bekende Hongaren in de Boedapest Opera. Angesz treedt de laatste jaren voornamelijk op in Nederland, België en aan de Spaanse Costa's.

06/04/2024
Sribi Switi
Theater Zuidplein
01/04/2024
Sribi Switi
Podium Mozaïek
24/03/2024
Sribi Switi
Theater Kumulus
17/03/2024
Sribi Switi
TAQTA Theater de Vest
03/03/2024
Sribi Switi
Musis
25/02/2024
Sribi Switi
Meervaart Theater
24/02/2024
Sribi Switi
Theater Het Klooster
bottom of page