top of page

Spotify selecteert nieuwe single Gerson Rafael voor New Music Friday

Bijgewerkt op: 17 jul. 2023

Sucka 4 Love, de nieuwe single van Gerson Rafael, is direct in de bekende Spotify-lijst New Music Friday NL beland. De energieke track belichaamt de unieke muzikale stijl van de Rotterdamse singer-songwriter; het is een combinatie van pop, funk en R&B, met invloeden uit de over-the-top muziek die momenteel opvalt in Azië.


De release markeert het begin van een reeks nieuwe nummers die Gerson de komende maanden met zijn fans zal delen. “Sucka 4 Love is geschreven als ode aan de muziek waar ik mee ben opgegroeid”, vertelt Gerson, die het nummer ook schreef. “Usher en Justin Timberlake zijn twee voorbeelden van de vele artiesten die ik beluister en door wie ik geïnspireerd word. Deze track had wat tijd nodig om te rijpen. Oorspronkelijk is dit nummer als demo tot stand gekomen met CAPSLOCKED. Nadat het een tijd bleef liggen, hebben Nick Double, David van Akkeren en ik het nieuw leven ingeblazen in de studio. Dankzij deze getalenteerde producers en schrijvers is dit het eindresultaat.” Visueel spektakel De bijbehorende videoclip van Sucka 4 Love is een ware traktatie voor de kijkers. Gerson heeft samengewerkt met verschillende getalenteerde vrienden, wat resulteert in een visueel spektakel. Fans kunnen uitkijken naar nog meer opkomend talent in zijn volgende videoclips, waarmee Gerson zijn streven naar artistieke vernieuwing en samenwerkingen met opkomende artiesten onderstreept. Sucka 4 Love verscheen op vrijdag 14 juli via PVT Records en is beschikbaar op alle grote muziekplatforms.

Allround entertainer

Gerson Rafael is een in Rotterdam gevestigde singer-songwriter en muzikant. Met zijn unieke mix van pop, funk en R&B creëert Gerson een fris geluid dat doordrenkt is van zijn liefde voor muziek en zijn diverse muzikale invloeden. Gerson heeft verschillende releases en samenwerkingen op zijn naam staan en heeft opgetreden op diverse podia in Nederland. Met een frisse blik op het leven en zijn charismatische uitstraling wil Gerson Rafael de wereld entertainen. Hij blijft zichzelf uitdagen en zoekt voortdurend naar nieuwe manieren om zijn muzikale visie te uiten en zijn fans te verrassen. Gerson is een allround entertainer en is ook een bekwaam danser en acteur. Zo was hij onlangs in de Nederlandse theaters te zien in Melomaniac onder regie van Jolanda Spoel en in de swingende hiphopvoorstelling Sribi Switi van de bekroonde choreograaf Lloyd Marengo. Over zijn performance in die laatste voorstelling schreef de Volkskrant: 'Gespeeld en (fraai!) gezongen door de ontwapenende Gerson Bouman'.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page