top of page

PVT tekent internationaal model Soraya Cruz

PVT Entertainment & Management is een tweejarige samenwerking aangegaan met het internationale model Soraya Cruz. Naast haar carrière als model wil de van oorsprong Portugese Cruz zich de komende jaren richten op onder andere acteren en presenteren. “Ik wil laten zien dat leeftijd niet uitmaakt.”

Peter van Terheijden, eigenaar van PVT Entertainment & Management, is blij met de komst van Cruz. “Soraya is een goede match met PVT, omdat wij in onze managementvisie altijd de hele wereld als ons werkgebied zien. We voelen ons als een vis in het water om samen met onze talenten internationale dromen na te jagen. Bovendien heeft Soraya een bijzonder verhaal. Ze is op late leeftijd begonnen met modellenwerk. En is daar zeer succesvol in. Wij helpen haar graag met het maken van de juiste keuzes.”


“Ik hou van mijn werk en wil het blijven beoefenen in al zijn glorie; laten zien dat wij er mogen zijn in alle soorten, maten en kleuren”, aldus Cruz. “Elkaar inspireren, motiveren met een creatief vak is wat mijn ziel doet leven. Ben zo dankbaar dat ik iedere hoek van de wereld heb mogen ervaren en ben ready voor de volgende uitbreiding. PVT heeft een persoonlijke kijk en een vertrouwd gevoel kunnen geven, waarbij mijn normen en waarden worden gewaarborgd. Kortom, volop expansie. The sky is NOT the limit and ready to grow into the next best layers; a soul connection with this team.”


Foto: Tim König.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page