top of page

Isabel Bruijnzeels scoort hoofdrol in nieuwe comedyserie Multiplayer

Isabel Bruijnzeels speelt een hoofdrol in de nieuwe comedyserie Multiplayer. Het is de eerste hoofdrol voor de 22-jarige actrice uit Dordrecht, die als Janna deel uitmaakt van een groep jonge werknemers in een gamewinkel.

"Ik ben zo dankbaar dat ik deze kans heb gekregen om mijn allereerste hoofdrol te mogen spelen", zegt Isabel, die acteert sinds haar vijftiende: “Ik hou ervan om video's te maken en nieuwe dingen uit te proberen. Toen corona toesloeg, probeerde ik mijn vaardigheden zoveel mogelijk te verbeteren. Ik deed veel zelfreflectie en ontdekte dat het enige dat me écht gelukkig maakt, acteren is.” Dé nieuwe comedyserie over de game cultuur is ontwikkeld door NL Film en geproduceerd in samenwerking met de NTR. Multiplayer stapt in een wereld doordrenkt met termen als Frags, Memes, Teamkills, Ganks, N00bs en Simps, waar werknemers Janna, Minka, Ahmin, Borus en hun excentrieke baas Kees Knoppeman volop in opgaan. De serie zoomt in op hoe zij als collega’s navigeren door de wereld van nerdy betweters, retourfraude, nachtelijke gamereleases, veeleisende Karens en cosplay diva's, terwijl ze tegelijkertijd de nieuwste games spelen, memes delen en proberen te overleven in deze turbulente omgeving.


Ode aan de gaming cultuur

De online comedyserie is door en voor gamers, ontwikkeld en geproduceerd, naar een idee van Paul de Vrijer (o.a. Herres, Vakkenvullers), tevens de schrijver van de serie. De regie is in handen van David Cocheret (o.a. Spangas, De Slet van 6VWO). Beiden zijn gamers in hart en nieren en willen met deze serie een ode brengen aan de gaming cultuur. De cast van Multiplayer bestaat naast Isabel Bruijnzeels onder meer uit Annabelle Hinam, Mohamed Ali, Jay Karim-Jonker, Maurits Wijmenga en John Buijsman. De 10-delige comedyserie is vanaf zaterdag 27 januari 2024 online te zien via npo3.nl.


Kwaliteitsdrama

Het Amsterdamse productiebedrijf NL Film is gespecialiseerd in het produceren van kwaliteitsdrama voor alle platforms. Sinds de oprichting in 2001 heeft het bedrijf een veelzijdig portfolio opgebouwd. Van NPO-series als Het Gouden Uur, Jos, Anoniem, Commando's, Doodstil en jeugdseries als SpangaS en De regels van Floor tot dramaseries als Modern Love en Costa!! voor streamers. Tevens produceert NL Film de YouTube hitseries Vakkenvullers en de high school-paranoia-thriller Locked Out. Dankzij uiteenlopende speelfilms, waaronder Bankier van het Verzet, Costa!!, Tonio, Weg van Jou, Penoza: The Final Chapter’ behoort NL Film tot de meest actieve en spraakmakende Nederlandse filmproducenten van dit moment. NL Film is onderdeel van Banijay Benelux, de thuishaven van verschillende contentproducenten en onderdeel van ’s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep Banijay.

Volg Isabel Bruijnzeels op social media:

>> TikTok

Hozzászólások


bottom of page