top of page

Impressie theatershow Bryan Stricker - DIT BEN IK

Op vrijdagavond 2 februari stond Bryan Stricker op het podium in Schouwburg Het Park in Hoorn. Met de bijzondere theatershow DIT BEN IK blikte hij terug op het verloop van zijn carrière tot nu toe.


Het was een fantastische avond, waarop Bryan zijn muzikale veelzijdigheid toonde en het publiek niet alleen vermaakte met covers en eigen nummers, maar ook met zijn eigen humor en een aantal verrassingen, waaronder de danseressen van Diluna Productions.


De ruim anderhalf uur durende show weerspiegelt Bryans passie voor muziek en voor het leven. Naast swingende eigen nummers als Samen met jou, Laat mij maar lekker, kwamen ook bekende covers voorbij, waaronder Bloed, Zweet en Tranen, Ik kan het niet alleen en een medley uit zijn jazzperiode.Eén van de hoogtepunten van de avond was een breekbare uitvoering van Gisteravond Laat waarbij hij op het podium werd bijgestaan door de Nederlandse concertharpiste Michelle Sweegers. “Ik wil iedereen bedanken voor een onvergetelijke avond”, zegt Bryan. “Ik voel me gezegend dat ik dit mag doen en mijn muziek mag delen.”

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page