top of page

Gerson Rafael releast allereerste Nederlandstalige single ETA

De Rotterdamse singer-songwriter Gerson Rafael heeft zijn allereerste Nederlandstalige track uitgebracht. De single heet ETA en is hier te beluisteren!

Voor deze track is Gerson een samenwerking aangegeven met producer VLTN. The Plug en Songwriter Mitchel Rallim, die tevens ook twee hele goede vrienden van hem zijn. Het nummer is geschreven als ode aan de R&B slowjams uit Amerika.


"Ik wil graag dat Nederlandstalige slowjams meer op de radio worden gedraaid. Romantische nummers die je op een romantische date kan draaien, in plaats van altijd de kroeg in te gaan. Overigens niks mis mee, maar we mogen wel wat vaker een romantische sfeer creëren." Gerson Rafael is een in Rotterdam gevestigde singer-songwriter en muzikant.


Usher, Tank en RE-PLAY

Met zijn unieke mix van pop, funk en R&B creëert Gerson een fris geluid dat doordrenkt is van zijn liefde voor muziek en zijn diverse muzikale invloeden. Als inspiratiebron heeft Gerson artiesten zoals Usher en Tank, maar natuurlijk hoort RE-PLAY onder andere ook in het rijtje thuis. "Nummers maken voor de jongeren is nice, maar de 25-plussers mogen we natuurlijk niet vergeten. Iedereen die van een heerlijke slowjam houdt, zal deze track zeker waarderen!"

'Gespeeld en (fraai!) gezongen door de ontwapenende Gerson Bouman' - de Volkskrant

Gerson heeft verschillende releases en samenwerkingen op zijn naam staan en heeft opgetreden op diverse podia in Nederland. Met een frisse blik op het leven en zijn charismatische uitstraling wil Gerson Rafael de wereld entertainen. Hij blijft zichzelf uitdagen en zoekt voortdurend naar nieuwe manieren om zijn muzikale visie te uiten en zijn fans te verrassen. Gerson is een allround entertainer en is ook een bekwaam danser en acteur. Zo was hij onlangs in de Nederlandse theaters te zien in Melomaniac onder regie van Jolanda Spoel en in de swingende hiphopvoorstelling Sribi Switi van de bekroonde choreograaf Lloyd Marengo. Over zijn performance in die laatste voorstelling schreef de Volkskrant: 'Gespeeld en (fraai!) gezongen door de ontwapenende Gerson Bouman'.


Label PVT Records heeft ETA uitgebracht op alle grote muziekplatforms.


Comments


bottom of page