top of page

Bryan Strickers Hou van Mij! krijgt dansbare remix

Na de succesvolle release van Hou van mij! verschijnt de nieuwe single van zanger Bryan Stricker in een dansbaar jasje. De remix van de track is gemaakt door de talentvolle producer Major Skills. De originele versie heeft na iets meer dan een maand op de diverse streamingplatformen 100.000 plays bereikt.



Persoonlijk Met zijn kenmerkende stem en onmiskenbaar talent heeft Bryan Stricker een bijzondere plek veroverd in de harten van zijn fans. Niet alleen met Hou van mij!, maar ook met eerdere single releases als Laat mij maar lekker leven. Voor Hou van mij! sloeg hij de handen ineen met producer Erah en songwriter Sander de Groot, wat een nieuwe dimensie aan zijn muziek heeft toegevoegd. Het nummer heeft een persoonlijke kant voor Bryan, want hij is veel onderweg naar optredens enz. en hierdoor geeft hij zijn vrouw en kinderen wat minder aandacht dan hij zou willen.


Major Skills

De getalenteerde muziekproducent Major Skills, afkomstig uit Leiden, kwam op jonge leeftijd in contact met veel diverse muziek. Dit heeft zijn passie voor muziek aangewakkerd. Wat Major Skills uniek maakt, is zijn diversiteit van zijn producties, van pop tot hiphop, R&B en EDM. Naast zijn releases in Nederland, zijn de producties van Major Skills ook in de Aziatische muziekindustrie te horen. Zijn geluid wordt vaak gekarakteriseerd door een boeiende mix van elektronische en organische elementen. De Major Skills remix van Bryan Stricker - Hou van mij! verschijnt op vrijdag 29 september 2023 via PVT Records op alle grote streamingplatformen.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page