top of page

PVT Entertainment wordt boekingskantoor Studio 100-act Baba Yega


PVT Entertainment & Management verzorgt per direct exclusief alle boekingen in Nederland van Baba Yega. De internationale dansact won in 2016 Belgium’s Got Talent en werd twee jaar geleden ingelijfd door het Belgische entertainmentbedrijf Studio 100.


“Baba Yega is niet alleen bekend van de ‘Got Talent’-shows, maar is een zeer ervaren podiumact voor festivals, evenementen en theaters”, zegt Peter van Terheijden, directeur van PVT Entertainment & Management. “Baba Yega is een ijzersterk merk waarmee Studio 100 na onder anderen K3, Samson & Gert en Kabouter Plop de Nederlandse markt zal gaan veroveren.”


Baba Yega wordt gevormd door vijf ‘aliens’ die afkomstig zijn van de planeet Babalta. De dansgroep staat garant voor een energieke, mysterieuze en komische act. Na de winst van Belgium’s Got Talent werd de dansgroep tweede in het Duitse Das Supertalent en in Britain’s Got Talent bereikte Baba Yega de halve finale. De vijf acrobatische dansers deden ook mee aan de Got Talent-show in China, waarmee ze 210 miljoen kijkers bereikten.


Op zaterdagavond 31 oktober is Baba Yega te zien in de finale van Holland’s Got Talent, om 20:00 uur op RTL 4.


Comentarios


bottom of page