top of page

EMMA MAY brengt tweede single uit

Op vrijdag 14 januari verschijnt de tweede single van zangeres EMMA MAY: ‘Klein meisje’, een Nederlandstalige R&B track in samenwerking met de talentvolle producer Kickoff Jacks. De bijbehorende videoclip is opgenomen in haar hometown Zoutelande.

‘’In deze tweede single wil ik meer van mijzelf laten zien. Het is een heel persoonlijke track. Als klein Zeeuws meisje had ik al de wil om muziek te maken. Waar mijn passie voor muziek is begonnen, hoe ik mijn droom achterna ben gegaan en dat ik dankbaar ben voor het proces wat ik heb mogen meemaken in mijn muziekleven.’’ Emma werd geboren in Zeeland in 2000 en verhuisde voor haar studie naar Utrecht. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze muziek wilde maken. Op haar achtste kreeg zij haar eerste gitaar en is ze lessen gaan volgen. ‘Klein meisje’ is de opvolger van Emma’s debuutsingle ‘Alles of niets’.
Comments


bottom of page