top of page

PVT Entertainment & Management is een gevestigde naam in de Nederlandse en Belgische entertainmentindustrie. Naast artist management richten wij ons op tourmanagement en videoproductie.

Wij verzorgen het management voor artiesten in de breedste zin van het woord waarbij we ons begeven in de wereld van film, televisie, theater, muziek, dans, influencers en modellen. Tot onze dagelijkse werkzaamheden behoren het persoonlijk begeleiden van onze talenten op het gebied van zakelijke en creatieve keuzes, het onderhandelen van contracten, het adviseren bij het aangaan van overeenkomsten met derden, agendabeheer en administratie.

Samen met onze talenten werken we aan het zorgvuldig opbouwen van hun imago en reputatie. Wij zetten ons brede netwerk in binnen- en buitenland in om onze talenten in contact te brengen met de juiste opdrachtgevers en ander creatief talent. Ook helpen wij bij het realiseren van eigen projecten van onze talenten.

Daarnaast verzorgen wij tourmanagement. Dit doen we niet alleen voor onze eigen artiesten, maar PVT Entertainment & Management biedt deze service ook aan derden aan. Zo werken wij bijvoorbeeld in opdracht van Studio 100 voor o.a. K3, Baba Yega en Campus 12.

Tot slot is PVT gespecialiseerd in videoproductie. Op ons kantoor in Rotterdam beschikken wij over een eigen professionele foto- en videostudio, waar onze talenten terechtkunnen voor het maken van castingfoto’s, selftapes en materiaal voor stemdemo’s en showreels. Daarnaast produceren wij allerlei verschillende soorten videoproducties van videoclips, aftermovies, promo’s, reality tv, online series, YouTube formats, concertregistraties en andere soorten video- of fotografie-producties voor externe partijen. Het proces van A tot Z is bij ons transparant. Wij zijn open in onze communicatie vanaf het bedenken van het concept en het uitvoeren tot aan de uiteindelijke productie. Bij ons staat teamwork voorop om het perfecte product neer te maken.

Wij hebben een breed netwerk in de binnen- en buitenlandse entertainmentindustrie. De kracht van ons bedrijf wordt versterkt door onze ervaring op het gebied van webdesign, marketing, redactie en publiciteit. PVT Entertainment & Management is in 2007 opgericht door Peter van Terheijden. Sinds september 2019 is ArtistMan, een boutique agentschap dat gespecialiseerd is in acteursmanagement, onderdeel van PVT Entertainment & Management. Peter is sinds 2007 werkzaam in de Nederlandse en Belgische entertainmentbranche als manager van o.a. Bibi Breijman, Baba Yega en Bryan Stricker. De dagelijkse leiding van ArtistMan is in handen van Willo Schröer, die als oprichter van nummer19  manager was van o.a. Carice van Houten, Gaite Jansen, Noortje Herlaar, Korneel Evers, Sallie Harmsen en Martijn Lakemeier. Hij verzorgt daarnaast alle communicatie van PVT Entertainment & Management. Wij combineren onze zakelijke kennis met de kracht van positief denken, visualisatie en de Law of Attraction.

Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars.

Over ons

artiesten van PVT Entertainment
bottom of page