top of page

Janah Louard

Janah Louard (spreek uit: Sjannah) begon op 14-jarige leeftijd als geluidsman van de Haagse zanger Ed Bernardo, soms mocht hij dan na Ed’s optreden ook even een liedje zingen. Dit vond het publiek zo leuk dat het dan vaak twee of drie liedjes werden en op zijn 15e deed hij zijn eerste solo-optreden. Kort daarna werd hij huiszanger in de Scheveningse horecazaak “De Jungle” waar hij iedere zondag kon optreden. Op een dag kwam de toen razend populaire tv-presentator Henny Huisman daar lunchen en nodigde hij Janah uit om mee te doen aan zijn “Soundmixshow”. Aan het einde van dat jaar won Janah op 19-jarige leeftijd deze talentenjacht op tv met zijn indrukwekkende vertolking als Rene Froger met “I will never fall in love again”.

 

Doordat miljoenen kijkers Janah in hun armen hadden gesloten kreeg hij een contract aangeboden bij een groot boekingsbureau en had hij jarenlang een overvolle agenda. In 2005 bracht hij al een solo-album uit met Engels- en Nederlandstalige liedjes met een gipsy invloed. De single “All night long” (een cover van Lionel Richie) wordt tot op de dag van vandaag veel gedraaid en gezongen in het uitgaanscircuit. Door dat succes gaf hij dat jaar ook een concert in een uitverkochte Rijswijkse Schouwburg.

 

Samen met zijn twee (eveneens Haagse) muziekvrienden Mike Peterson (onlangs nog op TV bij “Topper Gezocht”) en Tino Martin (die al twee keer het Ziggodome solo heeft uitverkocht) begon Janah in 2009 de zanggroep “JMT Gents”. Zij kregen een eigen real life soap op Regio TV en verkochten met z’n drieën dat jaar het Worldforum Theater in Den Haag uit. In 2011 vulden zij met een nieuw concert twee keer de Haagse poptempel Het Paard van Troje.

 

Op 22 en 23 november 2019 gaf Janah twee uitverkochte concerten in het Scheveningse Kurhaus. Gastoptredens werden verzorgd door Danny Froger, Mike Peterson, Josephina Louise Hoogstad, Jill Helena en The TeenZ. In aanloop naar de concerten was Janah wekelijks te zien in zijn eigen serie op Omroep West.

Janah Louard - Hard To Say (Officiële videoclip)
We are the world - Janah Louard Live at the Kurhaus (feat. The TeenZ)

Interesse?

Prijs op aanvraag
 

Mail of bel ons voor meer informatie

T +31 (0) 615 048 493

E info@pvtentertainment.nl

Discografie

bottom of page