top of page

Gerson Rafael

Gerson Rafael s een talentvolle artiest uit Rotterdam. Hij is werkzaam als singer/songwriter en topliner. Hij schrijft voor verschillende artiesten en dj’s op internationaal niveau en werkte samen met o.a. Lucas & Steve, Luca Rezza en Mike La Funk.

 

Met een frisse blik op het leven en zijn charismatische uitstraling wil Gerson Rafael de wereld entertainen. Na onder meer door Alain Clark gekozen te zijn om mee te zingen tijdens zijn theatertour en het ontmoeten van zijn grote voorbeelden Tyrese, Ginuwine en Tank, is Gerson Rafael klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Jarenlang zong Gerson in de kerk en volgde hij acht jaar zangles bij Jordy van Toornburg, lid van de zangformatie Adlicious. Met zijn muziek streeft hij ernaar iets bij te dragen aan de wereld. “Ik streef ernaar dat mijn muziek over jaren nog steeds gezongen wordt”, vertelt hij. 

 

Naast zanger is Gerson al tien jaar actief als danser. De stijl ‘poppin’, ook wel bekend als de dansende robot, is er een die hij beoefent bij het HipHopHuis in Rotterdam. Met zijn dansvaardigheid nam hij deel aan een groot aantal battles en maakte hij naam in de underground battle scene. Hiermee onderscheidt hij zich, omdat er weinig “poppende” zangers in Nederland actief zijn.In zijn vrije tijd leest hij graag comic strips (vooral Batman) en tevens is hij werkzaam als personal trainer. Gerson zegt: “Ik geloof niet meer in ‘geluk’. Als je zorgt dat je hard werkt en uitspreekt wat je waar wilt maken, dan gaat dat ook gebeuren.” De 28-jarige Gerson Rafael kijkt uit naar de toekomst en hoopt mensen mee te nemen in zijn avontuur.   

Burak Yeter - See You Again feat. Gerson Rafael
Bodyworx x Baba Yega x Gerson Rafael  - Can't stop my feet / MOTi Rework (Official Video)

Interesse?

Prijs op aanvraag
 

Mail of bel ons voor meer informatie

T +31 (0) 615 048 493

E info@pvtentertainment.nl

Discografie

bottom of page